Despre

Cristiana 1

 

Salut,

Eu sunt Cristiana si bine ai venit pe blog-ul meu!  Aici o sa gasesti povesti si impresii din excursile mele.

Iubesc natura si in special muntele, asa ca de fiecare data cand am ocazia, evadez din aglomeratia orasului in locuri izolate, linistite, unde mi-e usor sa ma regasesc si sa ma reincarc. Imi place sa citesc, sa alerg, sa gatesc ceva bun si sa petrec timp cu oameni dragi.

Am observat ca existenta asteptarilor in, orice aspect al vietii, e o sursa constanta de stres si dezamagiri, asa ca mi-am propus ca in excursile si aventurile mele, sa renunt la orice asteptare. De aici si numele blog-ului. Prefer sa inlocuiesc asteptarile cu o continua curiozitate si evenimentele neprevazute cu oportunitati de explorare.

Primul experiment din seria “fara asteptari” este trek-ul pana la Everest Base Camp si Kala Pathar. Mi-am propus sa relatez experientele prin care am trecut asa cum le-am simtit la momentul respectiv, cu bune si cu rele, fara omisiuni intentionate. Pentru mine a fost o experienta care m-a facut sa privesc lumea cu alti ochi si care m-a ajutat sa descopar o partea din mine care doar banuiam ca exista. A fost o experienta intensa dar frumoasa, un vis devenit realitate.

Ma bucur ca ai ajuns aici si sper sa iti faca placere sa citesti despre experientele mele.

Cristiana